Vooruitblik op dit nieuwe seizoen

De aftrap van de Scooore Super League 2021 is nog maar net gegeven, maar wij kijken al uit naar een nieuwe winnaar. Vorig jaar was dit RSC Anderlecht die OH Leuven versloeg in het Koning Boudewijnstadion met 2-0. Hierdoor verzekerde het team van Patrick Wachel dat ze niet meer ingehaald konden worden. Straffe prestatie, maar wat kunnen we dit jaar verwachten? 

Vandaag zijn we een jaar verder en staan er opnieuw tien ploegen klaar. Ondertussen hebben de clubs verschillende veranderingen ondergaan op vlak van speelsters en tactieken. Zo zijn er onder andere nieuwe gezichten bij KAA Gent, zoals de jonge twintiger Samya Hassani, een jeugdinternational met ervaring in de Eredivisie Vrouwen.  

Benieuwd naar welke andere nieuwe gezichten er op het veld gaan staan? Aan de hand van volgende lijst kan je alvast een kijkje nemen naar de huidige teamopstellingen:  

Helemaal overtuigd? Klaar om voor je favoriete team te supporteren vanuit je zetel thuis of Covid-proof in het stadion? Raadpleeg hier dan zeker de agenda van dit seizoen, zodat je zeker geen enkele speeldag mist. 

Raadpleeg hier de agenda.